Nejnovější trendy ve světě vapes a elektronických cigaret

Pojďme se společně podívat na nejnovější trendy ve světě vapování, které nám trh přináší v roce 2023.

 

E-liquidy jako v jednorázových e-cigaretách

Oblíbili jste si příchuti jednorázových e-cigaret, ale nechcete neustále utrácet za jednorázové e-cigarety nebo byste rádi šetřili životní prostředí? Výrobci přicházejí s unikátním řešením. Na trhu se objevily e-liquidy s téměř totožnými příchutěmi, jako používají výrobci jednorázových cigaret, a to za velmi příjemné ceny.

 

Plnitelné jednorázové e-cigarety

Vyhovují vám elektronické jednorázové cigarety, ale přemýšlíte nad tím, že nejsou zrovna ekologickým řešením pro naši planetu? Zároveň nejste ještě plně rozhodnuti ke koupi tradiční e-cigarety? Kromě možnosti uvedené v předchozím bodě je nyní možné na trhu nalézt plnitelné jednorázové e-cigarety, které lze znovu doplnit e-liquidem zhruba desetkrát. Tyto novinky mají dobíjecí baterii, a tak mohou být skvělou variantou pro vstup na pole vapování.

 

Ekologické jednorázové e-cigarety

Je známo, že jsou jednorázové elektronické cigarety poměrně neekologickou variantou e-cigaret. Ne všichni jejich uživatelé však o tomto faktu přemýšlejí. Výrobci tedy pomalu přecházejí k tvorbě jednorázových e-cigaret, které jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů. Nejlepším řešením by však byl zpětný odběr jednorázových e-cigaret do speciálních košů na ulicích a jejich opětované použití k výrobě nových produktů. Jestli se tohoto kroku někdy dočkáme, je zatím ve hvězdách.

 

E-cigarety malých velikostí

Pro spoustu uživatelů, a zejména žen, hraje velikost e-cigarety značnou roli. Je potřeba, aby se vešla do malé kabelky nebo do kapsy, a uživatel ji tak měl stále při sobě. Můžeme se tak stále častěji setkat s trendem malých elegantních elektronických cigaret, které jsou ideální na cesty. Pravděpodobně tak můžeme očekávat růst množství vapovacích per s velkým výkonem, ale malým tělem.

 

Rozmanitost chutí a důraz na tzv. ledové varianty

Konkurence na poli vapingu je vysoká. Výrobci se tak neustále předhánějí v šíři sortimentu příchutí, které mohou uživatelům e-cigaret nabídnout. Na trh přichází stále větší množství různých kombinací příchutí, jako je mix ovoce s oříšky nebo s čokoládou. Zájem je také o tabákové příchuti doplněné o další prvky. Velkým trendem jsou tzv. ledové varianty, které kombinují klasické příchuti s chladivým aromatem. Faktem také je, že po ledových variantách s větším množstvím nikotinu tolik neškrábe v krku.

 

Rychlé nabíjení a vysokokapacitní baterie

Dnešní doba je dost uspěchaná, proto i u e-cigaret hraje roli doba jejich nabíjení a kapacita baterií. Trendem je přechod výrobců k integrovaným bateriím, které mají vysokou kapacitu, a uživatelé si tak požitek z nich mohou vychutnávat déle. Výrobci také stále častěji přecházejí k nabíjení typu USB-C, což umožňuje uživatelům dobíjet jednodušeji a zároveň rychleji svá zařízení.

 

E-liquid s nikotinovou solí

Nikotinové soli jsou neustálým trendem posledních pár let. Na trh ale vstupují nově v podobě nikotinových solných e-liquidů. Solné e-liquidy se od tradičních e-liquidů liší svým složením. Tradiční e-liquidy obsahují volnou bázi nikotinu, nové e-liquidy s nikotinovou solí jsou vyráběny za pomocí kyselin, a tak je nikotin v nich obsažený stabilnější. Potah z e-cigarety se solným e-liquidem je díky tomu jemnější než u klasického e-liquidu s vyšším množstvím nikotinu.

 

Nebojte se novinek!

Zákazníci neustále požadují menší, elegantnější, ekologičtější a zdravější varianty elektronických cigaret, které déle vydrží. Výrobci se tomuto trendu uzpůsobují a přichází s novými produkty. Doufáme, že vás některý z těchto trendů zaujal a vyzkoušíte novinky, které trh nabízí.

Používáme ověření věku Adulto